Frisk og nyopskåret kød: Vi slagter hver uge
Se kontrolrapport

Slagtning / Partering

Prisliste på slagtning af grise, lam, får og geder.

Alle priser er excl. moms

Medlem af Danske Slagtermestre

Slagtning af svin
0-125 kg 

Pris excl. moms
kr. 300,00
Slagtning af svin
126-150 kg

Pris excl. moms
kr. 400,00
Slagtning af fritgående svin (0-125 kg)
Prisen er excl. TRIKINPRØVER 

Pris for trikinprøver: 1 gris 110,- pr. stk / 2-3 grise kr. 55,- pr. stk / 4 grise og derover kr. 40,- pr. stk 

Priser excl. moms
kr. 300,00
Grov partering (5-deling)
Pris excl. moms
kr. 125,00
Fin partering
Pris excl. moms
kr. 300,00
Samlet pris slagtning & partering
Pris excl. moms
kr. 600,00
Pålægsgris
Vi laver Jeres gris til pålæg (tillæg pr 1/2 gris)

Pris excl. moms
kr. 340,00
Slagtning af lam
Tillæg for slagtning af får kr. 40,- og for ekstra håndtering af skind kr. 40,- 

Pris excl. moms
kr. 250,00
Partering af lam - Grov partering
Køller og bov er hele, Bryst helt med ben, Ryggen og Hals er hel

Pris excl. moms
kr. 80,00
Partering af lam - Fin partering
Køller og bov er hel, Bryst er udbenet, Ryggen kan laves til koteletter hvis et ønskes, Halsen er skåret i skiver

Pris excl. moms
kr. 150,00
Partering af lam - Luksus partering
Køller og bove udbenes efter ønsker, Bryst udbenes og ønskes det krydderes det til rullepølse, Ryg og Hals udbenes efter ønsker

Pris excl. moms
kr. 250,00
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram