Frisk og nyopskåret kød: Vi slagter hver uge
Se kontrolrapport

Historie

Sæby Gaardslagteri er et lille lokalt slagtehus der ligger på gården Granhøjgaard vest for Sæby.

Vi er specialiseret indenfor svinekød, hvor der vil blive værnet om det gode håndværk.

I starten slagter vi kun grise, men planen er, at vi med tiden også vil slagte og sælge lam. Dyrene køber vi af landmænd i lokalområdet, for at få så kort en transport af dyrerne som muligt.

I tilknytning til vores slagtehus har vi en detailafdeling, hvor vi udskærer og forædler vores kød enten ved koldrøgning, varmrøgning eller saltning og modning. Vores produkter er naturligvis fremstillet af kød fra egen slagtning.

Værdier vi arbejder indenfor

Tid
Tid til kunden og til vores produkter
Kvalitet
Vi laver alle vores produkter selv
Lokale råvarer
Vores produkter er lavet af kød, der kommer fra lokale landmænd
Service
Vi er behjælpelige og er der, når kunderne har behov for os

Opbygningen af vores gaardslagteri

crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram