Vores shop opdateres hver søndag kl. 20.00 med nye, friske varer
Frisk og nyopskåret kød: Vi slagter hver uge
Se kontrolrapport

Slagtning / Partering

Prisliste på slagtning af grise, lam, får og geder.

Alle priser er excl. moms

Medlem af Danske Slagtermestre

Slagtning af gris
0-99 kg                                                                          340,00

100-125 kg                                                                    400,00

126-150 kg                                                                    450,00  

Tillæg ved gl. landrace, uldgrise og dyrok         150,00                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Pris excl. moms
Trikinprøve v/slagtning af fritgående grise
Pris for trikinprøve: 

1 gris 110,- pr. stk / 2 grise kr. 55,- pr. stk / 3 grise og derover kr. 40,- pr. stk 

Priser excl. moms
kr. se spec.
Std. partering af gris eller udfylde parteringsseddel -> pakker hjemme       
0-99 kg                                                                      400,00 kr.

100-120 kg                                                                450,00 kr

126-150 kg                                                                 500,00 kr

Pris excl. moms
Partering af gris med tidsbestilling. 
Dialog med slagteren om hvordan udskæringerne skal være, samtidig med at man står og pakker i poser 
(poser medbringes hjemmefra)
0-99 kg                                                                      625,00 kr

100-125 kg                                                                675,00 kr

126-150 kg                                                                725,00 kr

Pris excl. moms
Slagtning af lam
Tillæg for slagtning af får kr. 15,- og for ekstra håndtering af skind kr. 40,- 

Pris excl. moms
kr. 275,00
Partering af lam - Grov partering
Køller og bov er hele, Bryst helt med ben, Ryggen og Hals er hel

Pris excl. moms
kr. 80,00
Partering af lam - Fin partering
Køller og bov er hel, Bryst er udbenet, Ryggen kan laves til koteletter hvis et ønskes, Halsen er skåret i skiver

Pris excl. moms
kr. 150,00
Partering af lam - Luksus partering
Køller og bove udbenes efter ønsker, Bryst udbenes, slag til rullepølse, Ryg og Hals udbenes efter ønsker

Pris excl. moms
kr. 250,00
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram